Bekende dierenrechtenactivist demonsteert bij Tomassen Duck-To BV Ermelo

Save Movement the Netherlands voerde op 14 augustus ook actie bij Tomassen Duck-To.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Joey Carbstrong, een controversieel dierenrechtenactivist, woont op donderdag 8 november de actie bij van Save Movement the Netherlands in het kader van zijn tour door Europa. De actie vindt plaats van 10:00 tot 13:00 bij eendenslachterij Tomassen Duck-To aan de Fokko Kortlanglaan in Ermelo.

Dit bericht Save Movement the Netherlands.

Transformatie
Naast controversieel dierenrechtenactivist is Carbstrong ook een prominent figuur op social media uit Adelaide in Australië. Carbstrong is een hervormd bendelid dat zijn leven transformeerde na een openbaring die hij had toen hij in gevangenis zat. Hij is nu een gepassioneerde, nuchtere, vegan activist die zich inzet voor het creëren van bewustwording rondom dierenleed en mensen inspireert meer compassievolle keuzes te maken.

Benarde situaties
De Save Movement houdt vreedzame acties bij slachthuizen, waar ze dieren bijstaat in hun laatste momenten en mensen bewust maakt van de benarde situatie waarin dieren die naar de slacht gaan, door foto’s en filmpjes op social media te delen. Carbstrong zal tijdens de actie in Ermelo de actievoerders toespreken en zelf meedoen met de demonstratie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden