Sinterklaas maakt zich op voor feestelijke intocht in Ermelo

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Het aftellen kan beginnen, want Sinterklaas laat weten dat hij zaterdag 17 november met zijn pietengevolg naar Ermelo komt. Iedereen is om 13.30 uur welkom op het Raadhuisplein.

Kunnen alle kinderen een geheimpje bewaren?

Leuke verrassing
Het team dat namens de winkeliers van Ermelo de Sinterklaasintocht organiseert, heeft dit jaar namelijk wel een hele leuke verrassing voor Sinterklaas in petto. Op het Raadhuisplein wordt namelijk een talentjacht gehouden onder de noemer ‘De Sint Got Talent show!’. In samenwerking met de Ermelose Theatergroep Siegel heeft het team al een aantal talenten op het oog die hun kunsten gaan vertonen. Wie weet vragen ze jou wel op het podium als gast-ster!

Route
Sinterklaas en zijn gevolg vertrekt vanaf het Kerkelijk Centrum, richting de Gamma, kruising Groeneweg/Dr. Holtropstraat. Vervolgens rechtsaf naar de Dr. van Dalelaan, om via het Schoolpad, de Kerklaan, Stationsstraat rond 14.00 uur op het Raadhuisplein te arriveren.

Na het welkom op het Raadhuisplein gaat de optocht verder via de Stationsstraat. In winkelcentrum de Enk maakt Sinterklaas een exclusieve stop om zoveel mogelijk kinderen de hand te schudden. Vervolgens vertrekt het hoog bezoek uit Spanje via de Stationsstraat naar het Pakjeshuis op het Molenaersplein, waar hij tot 5 december werkt en logeert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen