CJG en Welzijn Ermelo starten met (echt)scheidingsspreekuur

Foto: Welzijn Ermelo

Elke 1e dinsdagochtend vindt tussen 9.00 en 10.00 uur en op afspraak op de 1e dinsdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur, het (echt)scheidingsspreekuur plaats bij Welzijn Ermelo, Stationsstraat 118.

Het eerste spreekuur zal plaatsvinden op dinsdag 6 november.

Tijdens het gesprek wordt er samen met een maatschappelijk werker van Welzijn Ermelo en een jeugd- en gezinswerker van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Ermelo geïnventariseerd hoe de situatie is. Samen met jou of jullie worden de vragen doorgenomen om een passend advies te kunnen bieden. Op basis van de situatie worden er afspraken voor vervolgstappen gemaakt. Daarnaast is het Centrum voor Jeugd en Gezin er in het bijzonder voor het kind waar, indien nodig, passende ondersteuning voor kan worden geboden.

Het (echt)scheidingsspreekuur is er voor stellen uit de gemeente Ermelo die erover denken om te gaan scheiden, die besloten hebben om uit elkaar te gaan, die al uit elkaar zijn of hier meer informatie over willen hebben. Inwoners met vragen omtrent dit onderwerp, mogen zowel individueel als gezamenlijk langskomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen