EDG Ermelo viert onwijs gezellig Oktoberfest

Zaterdag 20 oktober barstte het Oktoberfest los bij EDG in De Muzenhof. Ondanks de weinige bezoekers was het toch een geweldige happening.

Met fotoreeks

Kosten nog moeite waren gespaard. Decordelen vertolkten het Oostenrijkse skigebied en de welbekende ski hutten. Verschillende barretjes waren leuk aangekleed opgesteld in de zaal waardoor de bezoekers zich direct in Oostenrijkse sferen waanden. En natuurlijk niet te vergeten de bezoekers die zelf ook kosten nog moeite gespaard hadden om in de welbekende lederhosen en dirndl jurken te verschijnen.

Lekker hossen
Om de avond zo goed mogelijk te vullen had EDG gekozen voor live muziek. Die werd verzorgd door hun eigen dirigent en zijn zoon; Gerard van Schaik en Rocky. Heerlijke meezingers en muziek om lekker op te hossen. En natuurlijk waar de dirigent om bekend staat: de Duitse schlager hits.

Schuifelen
Ook EDG ontbrak natuurlijk niet in dit verhaal. Met een volledig Duits programma en de bijbehorende kledij maakte zij het plaatje compleet. Het publiek ging volledig los op de klanken van Du, Marmor Stein und Eisenbricht. Maar er werd ook heerlijk geschuifeld op Il Silensio en Tee Dee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen