Koopappartementen nieuwbouwproject De Wegwijzer Ermelo compleet ‘uitverkocht’

Artist Impression van de nieuwe bebouwing aan de Kerklaan.
Foto: Team 3D uit Twello (Archieffoto)

Nieuwbouwproject De Wegwijzer, verschillende gebouwen met luxe appartementen in het centrum van Ermelo, is een enorm succes gebleken. Voor de 31 beschikbare koopappartementen waren maar liefst 120 inschrijvingen. Inmiddels zijn alle koopappartementen toegewezen. Volgens planning start de bouw van het project in het tweede kwartaal van 2019.

Dit berichten UWOON en Nijhuis Bouw B.V.

De Wegwijzer ligt tussen de Kerklaan, Stationsstraat, Postlaantje en Dr. Holtropstraat.

De Wegwijzer bestaat uit 31 koopappartementen, verdeeld over drie gebouwen. Daarnaast zijn er ook enkele gebouwen met huurappartementen van UWOON, waar overigens ook zeer veel belangstellenden zich bij UWOON melden. De gebouwen zijn allemaal anders maar vormen een samenhangend geheel met een gevarieerde architectuur met vele fraaie accenten en sluiten goed aan op de bestaande bebouwing nabij het centrum van Ermelo.

Dat het hier aantrekkelijk wonen is, bleek wel uit de vele geïnteresseerden. Na afloop van de inschrijftermijn zijn de appartementen door Midden Nederland Makelaars toegewezen aan de gelukkige kopers. De verwachting is dat de eerste contracten met de kopers aan het eind van deze maand worden getekend.

Eerste bouwvoorbereidingen gestart
Wij gaan ervan uit dat de gemeente de omgevingsvergunning voor het onherroepelijk bestemmingsplan Kerklaan-Postlaantje binnen afzienbare tijd zal afgegeven. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de bouw al begonnen. Na de sloop van de bestaande bebouwing, is het terrein opgeschoond en start Nijhuis Bouw met de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van het bouwterrein. Als alles volgens planning gaat, start in het tweede kwartaal van 2019 de bouw.

Reacties

article
39395
Maar liefst 120 inschrijvingen
Nieuwbouwproject De Wegwijzer, verschillende gebouwen met luxe appartementen in het centrum van Ermelo, is een
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20181009/koopappartementen-nieuwbouwproject-wegwijzer-ermelo-compleet-uitverkocht/
2018-10-09T16:16:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/10/09161450/41EN-Wegwijzer.jpg
Nieuws