FC Horst Ermelo organiseert benefietavond voor Serra en Dana

Een aantal Ermelose artiesten, waaronder John Vis, treedt belangeloos op.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Op zaterdag 13 oktober organiseert de ‘Stichting vrienden van Serra en Dana’ in samenwerking met de activiteitencommissie van FC Horst een benefietavond voor de twee kinderen van Erik en Nadine Hop. Serra en Dana hebben beiden een progressieve stofwisselingsziekte. Voor deze stofwisselingsziekte is geen behandeling mogelijk. De prognose voor Serra en Dana is niet rooskleurig.

Serra is nu 8 jaar en Dana is op 5 september 6 geworden.

Doel Stichting
In 2016 hebben een aantal vrienden van Erik en Nadine Hop de ‘Stichting Vrienden van Serra en Dana’ opgericht. Het doel van deze stichting is het verhogen/vergroten van de levensvreugde van de kinderen Serra en Dana en het ontzorgen van de ouders van Serra en Dana in verband met de ziekte van hun kinderen.

De Stichting organiseert zo nu en dan acties om gelden bijeen te brengen om haar doelstellingen te realiseren. Veel van de vrienden van Erik en Nadine zijn leden van FC Horst. Vandaar ook dat de eerste actie van de Stichting begin 2017 bij FC Horst plaats vond. Tijdens de nieuwjaarsloop werd er door middel van een grote verloting en inschrijfgeld ruim € 2000,– binnengehaald.

Benefietavond
Op 13 oktober staat er een volgend evenement op stapel getiteld ‘Ermelo zingt voor Serra en Dana’. Een aantal Ermelose artiesten hebben inmiddels toegezegd om op deze avond belangeloos te willen optreden voor het goede doel. Zo zullen o.a. Egbert Dijkhuis, John Vis, Erzsébet Music (Karin Hoogendoorn en Micha Tirion), Harm Jan Termaat & Yentl Boeijenga, The Not Dead Jets en De Platenspelers hun opwachting maken.

Grote verloting
Tussen de optredens door wordt er een grote verloting gehouden waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de ‘Stichting vrienden van Serra en Dana’.

  • Het eerste optreden begint om 18.00 uur. De toegang is gratis.

Reacties

article
39383
Op zaterdag 13 oktober organiseert de ‘Stichting vrienden van Serra en Dana’ in samenwerking met
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20181008/fc-horst-ermelo-organiseert-benefietavond-serra-en-dana/
2018-10-08T20:23:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/10/08202256/41EN-Benefiet.jpg
Nieuws