Kunstenaars maken zich op voor Da Vinci Etaleert in Ermelo

Foto: Eigen foto

Het is weer zover! In de ateliers van Leonardo da Vinci wordt op dit moment hard gewerkt aan Da Vinci Etaleert. Dit is de jaarlijkse kunstroute in Ermelo door kunstenaars die in dit atelier hun eigenzinnige artistieke talenten tot uiting brengen en een vorm van dagbesteding hebben.

Ook dit jaar zijn de kunstenaars van Leonardo da Vinci er weer in geslaagd een prachtige expositie te maken die te zien is in de etalages van de winkels van de Ermelose ondernemers.

Beweging
Voor deze gelegenheid zijn de kunstenaars van Stichting Ermelo’s Kunstcollectief StEK betrokken in de samenwerking met onze kunstenaars. Zij werken in koppels aan de kunstwerken. Het thema dit jaar is ‘Beweging’. Het neemt u mee in alle facetten van beweging. Van gedachten-stromen, landschaps-carrousel, drijvende wolken en de wonderlijk kleurrijke luchtfiets van Pippi. Laat u verrassen, verwonderen en ontdekken wat u in de beweging ziet.

Ludieke opening
Op ludieke wijze wordt vrijdag 28 september de expositie geopend door twee kunstenaars van Leonardo da Vinci om 15.00 uur in de galerie van Leonardo da Vinci aan de Kerklaan 8a in Ermelo. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn onder het genot van een hapje en drankje. Aansluitend zullen wij traditiegetrouw met z’n allen de kunstroute gaan bekijken in de etalages van de winkeliers.

De hele mand oktober
De expositie zal de hele maand oktober te zien zijn. De lijst van deelnemende winkeliers is verkrijgbaar in de galerie van Leonardo da Vinci. Gedurende de expositie kan er weer gestemd worden op het mooiste werkstuk dat gepresenteerd wordt in de mooiste etalage. Dus kom, kijk en stem!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen