Scholieren maken Ermelo weer schoon!

Foto: Eigen foto

Op vrijdag 21 september organiseert de werkgroep Ermelo Schoon van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo weer de zwerfvuil schoonmaakactie voor de scholen van Ermelo.

Thema 
Het thema dit jaar is om de strijd te steunen van Merijn Tinga, de ‘Plastic Soup Surfer’ tegen plastic afval in de zee. Hij wil plastic afval verminderen door voor meer flesjes en blikjes statiegeld te laten betalen (waar een groot deel van de Nederlanders ook voor is).

Sponsoractie
Als de kinderen (en hun ouders) samen flessen wegbrengen voor statiegeld, de bonnen bewaren en samen inleveren bij Ermelo Schoon, gaat Ermelo Schoon aan de slag om de opbrengst te verdubbelen. NMP Ermelo zoekt hiervoor sponsors bij winkels en bedrijven in Ermelo, maar ook ouders en grootouders zijn van harte welkom.

Sponsor een kind of een paar kinderen, en verdubbel wat zij aan statiegeldbonnen ophalen. De kinderen kunnen statiegeldbonnen verzamelen tot woensdag 10 oktober. Donderdag 11 oktober worden de statiegeldbonnen ingeleverd en verdubbeld met een feestelijke uitreiking van de verdubbelde cheque aan Plastic Soup Surfer.

Meld je aan als school of als sponsor via [email protected] Zo helpen wij samen de Plastic Soup Surfer verder in zijn strijd tegen de gruwelijke plastic vervuiling!

 

 

Reacties

article
38853
Op vrijdag 21 september organiseert de werkgroep Ermelo Schoon van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20180913/scholieren-maken-ermelo-weer-schoon/
2018-09-13T21:14:40+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/09/13211411/37EN-ErmeloSchoon.jpg
Nieuws