Theater De Dialoog Ermelo start kassaverkoop toegangskaarten seizoen 2018-2019

Back to the Country met een theaterconcert op 27 oktober 2018
Back to the Country met een theaterconcert op 27 oktober 2018
Foto: Eigen foto

Wat is er mooier dan zo dicht bij huis/of eigen dorp te kunnen genieten van de zeer gevarieerde en hoog gekwalificeerde voorstellingen (o.a. Speelman en Speelman, Flairck, Back to the Country, Alex Roeka, Carel Kraayenhof, Harry Sacksioni) die op het 32 voorstellingen tellende programma staan.

Veel theaterbezoekers hebben in de voorverkoop via het bestelformulier of via de website kaarten gereserveerd voor de voorstellingen in het seizoen 2018-2019 van de Stichting Culturele Dialoog Ermelo (SCDE) in het theater ‘De Dialoog’.

Theaterliefhebbers die nog geen kaarten in de voorverkoop hebben gereserveerd, kunnen vanaf dinsdag 4 september 2018 wekelijks van 10.00-12.00 uur en vanaf donderdag 6 september 2018 wekelijks van 14.00-20.00 uur aan de kassa van “De Dialoog” alsnog kaarten kopen voor één of meer voorstellingen. En een uur vóór aanvang van een voorstelling.

Als u het programmaboekje bij de huis-aan-huis verspreiding eind mei 2018 heeft gemist kunt u het ophalen in ‘De Dialoog’ en verder zijn exemplaren op uitgiftepunten in Putten, Harderwijk, Ermelo en Zeewolde verkrijgbaar bij VVV’s en bibliotheken. Informatie over de voorstellingen is ook beschikbaar op de website van de SCDE: www.theaterdialoogermelo.nl 

Via deze website kunnen uiteraard ook kaarten voor de voorstellingen worden gereserveerd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen