Stichting Opkikker zoekt collectanten in Ermelo

Rachel Schelleman uit Ermelo.
Rachel Schelleman uit Ermelo.
Foto: Eigen foto

In de week van 26 augustus tot 1 september organiseert Stichting Opkikker een collecteweek in Ermelo. Enthousiaste vrijwilligers zullen de wijken in gaan om huis-aan-huis te collecteren en zo veel mogelijk geld voor Stichting Opkikker op te halen. De opbrengst van de collecte is volledig bestemd voor de organisatie van Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

Helpt u mee de collecteweek tot een succes te maken? Heel graag!

Opkikkerdagen
Stichting Opkikker heeft als doel om Opkikkerdagen te organiseren voor gezinnen waarvan een van de kinderen langdurig onder behandeling is in een ziekenhuis. Tijdens deze dag wordt het hele gezin in het zonnetje gezet en beleven zij een unieke dag vol ontspanning en plezier. Zo’n dag is onmisbaar naast de dagelijkse, vaak harde, realiteit van behandelingen en doorlopende ziekenhuisbezoeken.

Meld u aan
Om Opkikkerdagen te kunnen blijven organiseren zijn er voldoende financiële middelen nodig. Uw inzet als collectant of wijkcoördinator is daarom onmisbaar. Want, hoe meer collectanten, hoe meer gezinnen wij in het zonnetje kunnen zetten! Collecteren kost slechts een paar uur tijd. En wie collecteert, geeft een waardevol steuntje in de rug aan gezinnen met een langdurig ziek kind.

Lijkt het u leuk om u in te zetten als collectant? Meld u dan vandaag nog aan bij Rachel Schelleman via email: [email protected] of telefoon: 06-16568486, de organisator van de collecte in Ermelo. U kunt Stichting Opkikker ook bereiken op 036-5386660 of door een e-mail te sturen met uw gegevens naar [email protected].

Stichting Opkikker
Stichting Opkikker is geheel zelfstandig, ontvangt geen subsidies vanuit de overheid en is afhankelijk van particuliere initiatieven en sponsoring vanuit het bedrijfsleven. Ondersteund door onze vele vrijwilligers en met een samenwerkingsverband met 80 ziekenhuizen, waaronder alle academische, zal Stichting Opkikker dit jaar naar verwachting meer dan 2000 gezinnen ‘Opkikkeren’.

Voor meer informatie over Stichting Opkikker kunt u een kijkje nemen op www.opkikker.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen