Maak je op voor de verkiezing van De Leukste Straat van Ermelo 2018

Wie stoot Garsteland van de troon?
Wie stoot Garsteland van de troon?
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Welke buurt of straat stoot Garsteland van de troon, de straat die in 2017 werd uitgeroepen tot De Leukste Straat van Ermelo? Het Leefbaarheidsteam van de gemeente Ermelo daagt alle buurten en straten uit een gooi te wagen naar de prestigieuze titel.

De verkiezing maakt deel uit van Burendag op zaterdag 22 september 2018.

‘Meld je nu aan’, promoot het Leefbaarheidsteam de verkiezing, en maak kans op de titel én een mooi winterpakket! Daarmee kan de buurt de decemberperiode gezellig maken. Voor meer informatie kijk op www.leefbaarheidsteamermelo.nl of mail [email protected]

Feestpakket
Buurten en straten die meedoen aan Burendag kunnen een beroep doen op het Oranje Fonds.Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen zij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het mogelijk als buurt vanaf eind juni een aanvraag tot max. € 400,= in te dienen bij het Oranje Fonds om het Burendagplan te kunnen uitvoeren. Kijk voor meer informatie op www.burendag.nl Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt (zolang de voorraad strekt) een Burendag feestpakket .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen