Zonovergoten Ontbijt van Ermelo, minder deelnemers

Het was wapperen met de hardpapieren ontbijtbordjes vanochtend, zaterdag 26 mei, tijdens het voor de tweede maal gehouden Langste Ontbijt van Ermelo. Want de zon scheen uitbundig en de temperaturen liepen op tot tropische waarden.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Gezellig en kleurrijk
Ontbijttafels geposteerd in de Stationsstraat met families, vrienden en kennissen, politieke partijen en hun aanhang tot het college van burgemeester en wethouders. Het vormde een gezellig en kleurrijk geheel. Verschillende muziekgroepen maakten de sfeer compleet.

Beetje teleurgesteld
Desalniettemin was mede-initiatiefnemer Herman Bolhuis een beetje teleurgesteld over de opkomst. “Deze editie hadden we 30 tafels ‘verkocht’, goed voor 360 deelnemers, tegen 800 tot 1000 deelnemers in 2016.” De opbrengst van het Langste Ontbijt van Ermelo is bestemd voor de jongeren van Voedselbank Harderwijk/Ermelo/Putten. Binnenkort wordt de opbrengst bekend gemaakt.

Bedankt!
Mede-initiatiefnemer Willemien Blankenaauw prees de kartrekkers van het evenement voor het vele werk dat ze hebben verzet: 50 vrijwilligers, Herman Bolhuis, Hans Ligtermoet, Stephan Blankenaauw, Yolanda Bos, Anton Schimmel, Jessica Kroeske, Ronnie Regeling van de VVV Ermelo en Cock Andreae. “Bedankt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen