VVV Ermelo komt met nieuwe Toeristische gids Ermelo 2018/2019

Foto: VVV Ermelo

Het seizoen is weer begonnen en dat is goed te merken aan de aanwezige vakantiegangers op de accommodaties en in het dorp. VVV Ermelo heeft daarom de Toeristische gids Ermelo 2018/2019 uitgebracht.

Toerisme is in de gemeente Ermelo een belangrijke bron van inkomsten, aangezien het inwoneraantal verdubbelt. Dit betekent dat veel toeristen graag een overzicht van bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen hebben om tips te verkrijgen voor een geslaagde vakantie.

Met deze gids heeft u een zo compleet mogelijk overzicht in handen van alles wat er op toeristisch en recreatief gebied in Ermelo is. Het is een fraaie, volledig in kleur uitgevoerde gids. Dit jaar hebben we in de gids ook een Engelse en Duitse vertaling opgenomen. De gids is zeker niet alleen een handig product voor toeristen, maar ook voor de Ermelose bevolking. Er is een compleet toeristisch ABC en informatie over diverse attracties en bezienswaardigheden in opgenomen. Daarnaast treft u een totaal evenementenoverzicht aan van alle evenementen die Ermelo rijk is en een overzicht van alle hotels, pensions, bungalowparken, campings en restaurants. Tevens zit in het gidsje een kaartje van de omgeving, waar ook de startpunten van de wandelroutes op aangegeven staan.

  • De toeristische gids is gratis af te halen bij VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen