Museum het Pakhuis en VVV Ermelo presenteren nieuw bord Romeins Marskamp

Foto: VVV Ermelo

Museum het Pakhuis en VVV Ermelo hebben zaterdag 17 maart een nieuw bord voor plaatsing bij het Romeins Marskamp overhandigd aan de wethouders Esther Heutink en Laurens Klappe.

Binnenkort zal het bord geplaatst worden bij het Marskamp op de Ermelosche Heide. Op het bord staat een verwijzing naar Museum het Pakhuis om meer informatie over de Romeinen en het Marskamp te vinden. Daarnaast natuurlijk ook het promotionele logo van Ermelo Buitenleven met de website, zodat bezoekers ook worden geïnformeerd over andere activiteiten en bezienswaardigheden in Ermelo.

Gezamenlijk initiatief
Museum het Pakhuis en de VVV Ermelo hebben samen het initiatief genomen om een nieuw bord te laten maken, aangezien op het huidige bord een verwijzing naar Museum Het Valkhof staat in plaats van naar het museum in Ermelo.

Unieke attractie
De talloze toeristen en inwoners die langs het Romeins Marskamp fietsen of wandelen krijgen informatie over deze unieke attractie in Ermelo. Het is belangrijk dat men het verhaal van het Romeins Marskamp weet, daarmee onderscheidt Ermelo zich van andere plaatsen op de Veluwe, wat betreft dit erfgoed. Museum het Pakhuis heeft de Romeinen en het Romeins Marskamp tot leven gebracht in het museum, daarom is het een mooie combinatie.

Groot aanbod aan parels
VVV Ermelo heeft als doel de toerist en inwoner zo goed mogelijk te informeren en inspireren over het complete aanbod in Ermelo. Ermelo heeft een groot aanbod aan parels, daarom is het belangrijk dat er verbindingen en samenwerkingen ontstaan en dat men gestimuleerd wordt om ook andere bezienswaardigheden te bezoeken en te ontdekken. De slogan Ermelo Buitenleven met de website, waarbij het totale aanbod van Ermelo aangeboden wordt, staat vermeld, zodat bezoek aan andere bezienswaardigheden en andere activiteiten gestimuleerd wordt en men nog meer gaat zien van Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen