’s Heeren Loo Ermelo verwelkomt ruim 100 nieuwe vrijwilligers

Foto: PR 's Heeren Loo Ermelo

Vrijwilligers bij ’s Heeren Loo leveren een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse ondersteuning en het leven van cliënten. Elke cliënt verdient alle aandacht. Medewerkers van ’s Heeren Loo doen wat ze kunnen. Maar voor net dat beetje extra is het fijn dat er vrijwilligers zijn.

Dit bericht de PR van ’s Heeren Loo Ermelo.

Ondanks dat er al veel vrijwilligers betrokken zijn, is ’s Heeren Loo altijd op zoek naar extra mensen die iets willen betekenen. Zo kunnen we nog meer cliënten blij maken. In 2017 mocht ’s Heeren Loo Ermelo ruim 100 nieuwe vrijwilligers verwelkomen.

Honderdste vrijwilliger
Mariska Latumahina was de 100ste vrijwilliger en vertelt: “Ik ben vrijwilliger geworden omdat ik graag iets voor anderen wil gaan doen! Op internet kwam ik toevallig vacatures tegen en daar heb ik op gereageerd. Ik doe al vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo in Ede en zo kwam ik in contact met ’s Heeren Loo in Ermelo. Tijdens het vrijwilligerswerk help ik met allerlei dingen op de woongroep voornamelijk bij de lunch, meehelpen kamer opruimen of wandelen. Het leukste aan het vrijwilligerswerk is het contact met de cliënten. Het is fijn om te merken wanneer ik door de cliënten geaccepteerd en gewaardeerd wordt. Dat ze het toelaten dat ik ze mag helpen.”

Ook steentje bijdragen?
Ook in 2018 blijft ’s Heeren Loo op zoek naar vrijwilligers. Wil jij een steentje bijdragen? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Marieke Posthouwer via [email protected] of kijk op facebook: Vrijwilligerswerk Ermelo ’s Heeren Loo.

Reacties

article
33911
Vrijwilligers bij ’s Heeren Loo leveren een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse ondersteuning en het
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20180202/s-heeren-loo-ermelo-verwelkomt-ruim-100-nieuwe-vrijwilligers/
2018-02-02T19:44:32+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/02/02194411/05EN-Hloo.jpg
Nieuws