Knuffelvarkens zoeken nieuw plekje om te wonen

Foto: Ivy Postma

Happy en Toby zijn een beetje verdrietig. Door omstandigheden moest hun baasje verhuizen naar een huis waar geen weiland bij zat, zoals ze gewoon waren. “We wonen nu ergens anders, maar daar moeten we maart volgend jaar weer weg. Wie kan ons aan een nieuw onderkomen helpen tegen een redelijke huurprijs?”

Zó lief
Baasje Ivy Postma vult aan: “Wij waren begin oktober door omstandigheden genoodzaakt te stoppen met ons eethuisje. Doordat we dit niet aan hebben zien komen hebben we een probleempje. Bij het eethuisje hadden we namelijk ook echte knuffelvarkens overgenomen. We hadden daar een mooie plek en konden hun een goede plek beiden. We vonden Happy en Toby zo geweldig lief dat we toen besloten hadden om twee biggen van hetzelfde ras erbij te kopen. De ruimte was daar immers perfect voor.

Behoorlijk lastig
Door nare omstandigheden, geen faillissement, moesten we binnen een week het pand leeg opleveren. We hebben toen een tijdelijke plek weten te vinden voor onze varkens maar dit is tot maart volgend jaar. We zijn zelf al aan het zoeken maar het is behoorlijk lastig om een weilandje te vinden om te huren. We willen met heel ons hart niet van de dieren af, en zijn dus op zoek naar een goede plek.”

  • Wie Happy, Toby en Ivy uit de brand kan helpen wordt gevraagd contact op te nemen met een privé-berichtje via Facebook of mobiel: 06-23696688
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen