Volg workshop voor kennismaking met kunst én elkaar

Foto: Eigen foto

Welzijn Ermelo, Vluchtelingenwerk en Cultuurkust zetten samen een bijzondere serie kennismakingsworkshops neer in Ermelo. Wat staat voor een mooie samenwerking en een bijzondere ontmoeting.

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen die zich opgeeft. Geïnteresseerden kunnen kennismaken met kunst én met elkaar.

Doel van de workshops is mensen vanuit alle lagen in de samenleving met elkaar te verbinden en in contact te brengen met diverse mogelijkheden van kunst. Kunst is naast een manier om je te uiten ook een prachtige bezigheid om je in te verdiepen. De wens van de organisatoren is dan ook om bij een succesvolle pilot door te gaan met het aanbieden van kunstlessen voor bijzondere doelgroepen.

Informatie
De workshops zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op de volgende donderdagen: 26 oktober (acteren of tekenen), 2 november (tekenen of dans) en 9 november (dans of acteren) Tijd: 19:15 – 20:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

Opgeven
Opgeven voor de workshops kan tot ze vol zitten via: [email protected] of 0341-560268 en [email protected] (voor statushouders).

Reacties