Ermelo doet mee aan de Nationale Kunstweek 2017

Foto: Eigen foto

Van 4 tot en met 12 november vindt in heel Nederland de Nationale Kunstweek plaats. Een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten biedt tijdens de Kunstweek extra activiteiten, workshops en exposities aan. Kunstliefhebbers in heel Nederland kunnen een week lang genieten van beeldende kunst.

Ook dit jaar doet de gemeente Ermelo weer mee aan de Nationale Kunstweek. De Ermelose Kunstenaars, verenigd in de Stichting Ermelo’s Kunstcollectief (StEK), organiseren deze expositie samen met de Stichting Ateliers en Galerie Leonardo da Vinci. Net als in 2016 wordt dit evenement gehouden in het pand aan de Kerklaan 8 te Ermelo.

Uniek
Er zullen ruim 20 Ermelose Kunstenaars inclusief de Kunstenaars van Leonardo da Vinci exposeren. Het wordt dus een grote en diverse expositie: ruim 70 kunstwerken van schilderijen, bronzen beelden, keramiek tot textiel. Uniek voor Ermelo!

Activiteiten
Tijdens deze expositie zullen wij als kunstenaars diverse activiteiten ondernemen, waaronder de ontvangst van schoolkinderen op woensdagmiddag 8 november vanaf 14:00 uur, als ook korte gerichte workshops én ruime publiciteit gericht op de inwoners van ons mooie dorp Ermelo.

Hoge kwaliteit
De voorgaande gezamenlijke exposities werden door de bezoekers als bijzonder aantrekkelijk gewaardeerd en ook nu biedt de komende Kunstweek-expositie een gevarieerde kunstbeleving van een hoge kwaliteit.

Openingstijden
Tijdens de Nationale Kunstweek 2017 – van 4 t/m 12 november – is de expositie dagelijks geopend van 12:00 – 17:00 uur. Aansluitend blijft deze expositie dagelijks geopend van dinsdag 14 november t/m zaterdag 2 december van 12:00 – 17:00 uur. ’s Maandag gesloten. Op zondagen uitsluitend om de expositie te bezichtigen. Er zal op die dagen geen mogelijkheid zijn om kunstwerken te kopen.

Info
Kunstliefhebbers vinden op www.kunstweek.nl en www.landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties in heel Nederland.

  • De opening van de Kunstweek Expositie vindt plaats op vrijdag 3 november om 17:00 uur Kerklaan 8.

Reacties