Crescendo Ermelo ruilt dirigentenslag in voor live karaoke

Foto: crescendo-ermelo.nl

Chr. Harmonie Crescendo, het muzikaal gezicht van Ermelo zet met live karaoke in op vernieuwing. Zet maar vast in je agenda. Zaterdag 28 oktober wordt een heerlijke avond met muziek in het Kerkelijk Centrum. 

Nieuw jasje
Na 4 jaar Maestroconcerten gonsde vorig jaar al in het dorp: “Ze gaan er mee stoppen, ik had het graag een keer geprobeerd”. Inderdaad, Crescendo slaat een nieuwe weg in en hoe! Het podium en de zaal krijgen een nieuw jasje en het podium is er nu voor iedereen die dat wil en durft. Het wordt een avond ouderwetse karaoke, begeleid door het orkest, want Crescendo is en blijft natuurlijk een vereniging waarbij het draait om muziek maken.

Podium voor jou
Iedereen kan zich opgeven om op het podium een nummer te zingen, zowel individueel als met een groep. Het is niet nodig dat je de beste zanger van Ermelo bent. Als je het geweldig vindt om mensen te entertainen en het podium voor jou als een tweede thuis voelt, zetten we je graag in de spotlight. Van Nederlandstalig tot rauwe rockgeluiden tot ballad, er komt van alles voorbij.

Meld je aan
Ook de winnaars van de Maestroreeks maken in verschillende rollen hun rentree tijdens deze bijzondere avond. Een lijst met nummers en het online opgaveformulier vind je op de website: www.crescendo-ermelo.nl. Mocht je favoriete nummer er niet op staan, laat het ons weten, dan kijken we het mogelijk is deze te spelen. Let op: Aanmelden kan tot en met donderdag 5 oktober!

  • Voor wie komt luisteren: de kaarten kosten € 8,00 in de voorverkoop via [email protected] en € 10,00 aan de deur.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen