Welke jongere uit Ermelo doet mee aan gratis activiteit op Strand Horst?

Foto: Eigen foto

De Ermelose Jongerenraad en de Plattelandsjongeren.nl organiseren een enerverende activiteit op Strand Horst. De deelname is gratis en bedoeld voor jongeren met of zonder chronische aandoening van 14-24 jaar uit Ermelo.

Het evenement vindt 23 september plaats van 12.30 – 17.30 uur. Aanmelden is verplicht via [email protected], ovv je naam, achternaam, adres, leeftijd, telefoonnummer, mailadres en of je een aandoening hebt. Bellen mag ook: 030-2769856. Je kunt meedoen nadat je van ons een bevestiging per mail hebt ontvangen.

Ben jij tussen de 14 en 24 jaar? Heb je een chronische aandoening (bijv. ADD, ADHD, reuma, coeliakie, diabetes, MS of iets dergelijks.) Ben jij op zaterdag 23 september vrij? En heb je zin in leuke dag waarbij je nieuwe mensen leert kennen en gaat lasergamen en boogschieten?! Meld je dan zo snel mogelijk via bovenstaande de mail aan!

Achtergrond
Plattelandsjongeren.nl is een landelijke organisatie die projecten met en voor jongeren op het platteland en / of dorpskernen organiseert. Het doel is om de leefbaarheid en de positie van jongeren op het platteland te verbeteren. Zij doet dit door het organiseren van diverse projecten en daarvan is dit project er een van. Het project heet ‘Samen aan de Slag’, en is bedoeld om kennismaking en contact tussen beide groepen tot stand te brengen en het vergroten van het sociale netwerk.

Leerzame ervaring
Een groepje Ermelose jongeren (met en zonder chronische beperking) hebben deze activiteit gezamenlijk bedacht en georganiseerd. In een aantal bijeenkomsten hebben zij geleerd wat het organiseren van een activiteit inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. Kortom: zowel een leuke als leerzame ervaring!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen