Nieuwe Nederlander in Ermelo? Kom naar het Taalcafé!

Foto: Taalcafé Ermelo

Maandag 25 september 2017 gaat in Ermelo het Taalcafé van start. Om 10.00 uur vindt de officiële opening plaats door wethouder Klappe. Belangstellenden en iedereen die zijn of haar Nederlands wil verbeteren, zijn van harte welkom.

Extra Nederlands oefenen
De laatste jaren zijn er steeds meer mensen met een migrantenafkomst in Ermelo komen wonen. De vraag om extra Nederlands te oefenen is sterk toegenomen. Het gaat vooral om praktische zaken en spreekvaardigheid. Een groep betrokken taalvrijwilligers is daarom wekelijks aanwezig om met deze mensen in gesprek te gaan.

Taalvrijwilligers gezocht
We zijn nog op zoek naar versterking van gemotiveerde taalvrijwilligers die graag iets willen betekenen voor een ander. Vindt je het leuk om met diverse mensen om te gaan in een informele sfeer en ben je wekelijks of tweewekelijks beschikbaar op maandagochtend? Neem dan contact met ons op via e-mail op [email protected].

Welkom!
Het Taalcafé is er elke maandagochtend van 9.30-11.30 uur in Pinel, Raadhuisplein 8. Je bent van harte welkom. Het Taalcafé is een samenwerking van het Taalhuis Noordwest- Veluwe en Welzijn Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen