Jonaske de Ruiter keert terug als directeur van Leonardo da Vinci Ermelo

Jonaske de Ruiter en Wim Hamer in 2015.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

De huidige directeur van de Stichting ateliers en galerie Leonardo da Vinci, Wim Hamer, vertrekt met ingang van 15 september. Met de ontstane vacature heeft de Raad van Toezicht Jonaske de Ruiter, oud directeur van Leonardo da Vinci, gevraagd om het komend half jaar terug te keren.

Dit bericht de Raad van Toezicht van Leonardo da Vinci vrijdag 8 september 2017. 

Toekomstbestendig
Samen met de teamleden gaat Jonaske de Ruiter zorgen voor een goede voortgang van de werkzaamheden. Daarnaast heeft zij de opdracht gekregen om met aanbevelingen en adviezen te komen om de organisatie en bedrijfsstructuur van Leonardo da Vinci voor de toekomstbestendig te maken.

Alle vertrouwen
Hiermee heeft de Raad van Toezicht er alle vertrouwen in dat kunstenaars bij Leonardo da Vinci, als zelfstandig kunstcentrum en veilige en kunstzinnige dagbesteding voor mensen met een beperking, ook in de toekomst hun talenten kunnen blijven ontwikkelen.

Vleugels uitslaan
Ermeloer Wim Hamer volgde Jonaske in oktober 2015 op, die na 10 jaar directeurschap haar vleugels wilde uitslaan naar Nepal om er samen met haar partner Frank regelmatig vrijwilligerswerk te doen.

  • Jonaske de Ruiter begint op maandag 18 september.

 

Reacties