Veel animo voor deelname aan Burendag 2017 Ermelo

Foto: Leefbaarheidsteam

In Ermelo doen steeds meer straten mee met Burendag. Bij het Leefbaarheidsteam is bekend dat tenminste 17 straten en gedeelten van straten dit jaar mee doen op/rond 23 september.

Buren organiseren één of meerdere activiteiten met en voor elkaar. Wat er georganiseerd wordt, bepaalt de buurt zelf. De ene straat gaat gezamenlijk koffie drinken met zelfgebakken koek, cake of taart. De andere straat gaat aan de slag met spelletjes, een opruimactie, barbecue of een creatieve activiteit.

Ook meedoen?
Als u in uw straat iets wilt organiseren, kunt u dat aangeven bij www.burendag.nl . Degenen die dit voor 1 september doen, ontvangen een gratis koffiepakket. Op de website kunt u zien wat er in uw buurt georganiseerd wordt.

Gaat u wat organiseren?
Meld dit ook bij het Leefbaarheidsteam via [email protected]. Dit team komt graag, evt. met een wethouder, langs tijdens de activiteiten om kennis te maken. Vinden zij uw straat ‘de leukste straat van Ermelo’ dan wordt dit beloond met een winterpakket zodat u van de winter nog een traktatie heeft voor de hele straat.

Materialen te leen
Het Leefbaarheidsteam heeft materialen die uitgeleend kunnen worden (partytenten, statafels, springkussen) voor buurtactiviteiten. Verder kan het team met u meedenken naar mogelijkheden voor buurtactiviteiten, financiering en facilitering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen