Wie gaat er mee schilderen op de Ermelosche Heide?

Foto: Stichting Schapedrift

Tot 3 september is het nog mogelijk om aan te melden voor het evenement Schilderen op de heide, zaterdag 9 september op de Ermelosche Heide. Voor alle leeftijden en alle technieken zijn toegestaan, deelname is gratis.

Laat je inspireren
Je moet je eigen schilder- of tekenspullen meenemen. Vanaf 10 uur ben je welkom in het bezoekerscentrum bij de schaapskooi Ermelo. Om 10.30 uur zoeken deelnemers een mooi plekje op de heide, die nog een beetje paars kleurt. De kudde schapen graast ergens in de buurt. Laat je inspireren en maak een mooi schilder- of tekenwerkstuk. Het publiek kan tussen 11.00 en 15.00 uur kijken naar de kunstwerken die gemaakt worden.

Tentoonstellen
Aan het einde van de middag worden de werken ingezameld in het bezoekerscentrum. Wie nog niet klaar is, kan het een week later inleveren en als je het niet wilt afstaan, is het ook goed. De bedoeling is om in september en oktober de schilder- en tekenwerken op de zolderverdieping van het bezoekerscentrum tentoon te stellen.

Aanmelden
Aanmelden is handig voor de organisatie. Dit kan via [email protected]. Vermeld hierbij je naam en leeftijd. Deelname is gratis; de Stichting Schapedrift zorgt voor koffie, thee en een broodje. Contactpersoon voor dit schilderevenement van Stichting Schapedrift is Jeanne Dijkstra, tel. 06-12394988.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen