Welzijn Ermelo bezorgt kids geslaagde Zomerkamp 2017 in Ommen

Kinderen van gezinnen uit Ermelo die om wat voor reden niet op vakantie kunnen heeft Welzijn Ermelo onlangs een onvergetelijke vakantie bezorgd.

Dit schrijft Welzijn Ermelo in een persbericht. Met fotoreeks.

Drie dagen
Op 19 juli was het zover, de tweede editie van het Zomerkamp mogelijk gemaakt door Welzijn Ermelo! Dit jaar was er wederom gekozen voor camping Besthmenerberg in Ommen, om hier drie dagen te genieten van een welverdiende vakantie.

Zes kinderen
Zes kinderen hebben genoten deze dagen. Ondanks dat er wat regen is gevallen hebben zij heerlijk gezwommen, gespeeld in de speeltuin, een huifkartocht gedaan en vele andere spelletjes op het veld gespeeld met elkaar.

Op sleeptouw
Dit jaar werd er ook weer gesponsord door COOP Supermarkt en al haar klanten. Dit werd enorm gewaardeerd. Iris Loedeman inwoner van Ermelo heeft voor één dag haar hulp aangeboden en is met ons mee gegaan. Zij heeft de kinderen de eerste dag mee op sleeptouw genomen! Zo konden de andere begeleiders de tenten opzetten. Al met al hebben de kinderen zich goed weten te vermaken en kwamen we moe maar voldaan weer thuis.

Ook in 2018
Het Zomerkamp wordt in 2018 ook weer georganiseerd. Helaas zijn er ook veel gezinnen in Ermelo die niet op vakantie kunnen. Dat betekent dat de kinderen uit deze gezinnen en de ouders zelf niet weg kunnen uit hun eigen leefomgeving. Dit kan komen door verschillende oorzaken.

Informatie
Om deze kinderen de kans te geven om op vakantie te gaan, te sporten en leuke activiteiten te doen organiseren wij dit kamp. Wilt u meer informatie hierover dan kunt u altijd contact opnemen via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen