Zes vrienden maken Nijmeegse Vierdaagse-meters voor Molen De Koe Ermelo

Foto: Ela Geitenbeek

Zes vrienden uit Ermelo lopen van 18 tot en met 21 juli 2017 de Vierdaagse in Nijmegen. Merel, Jeroen, Steven, Sjoerd, Dominique en Niels hebben aan hun deelname een goed doel gekoppeld. Ze zoeken sponsors voor hun kilometers en de opbrengst is voor Molen De Koe in Ermelo.

De zes vrienden vinden het een mooi idee dat de Nijmeegse Vierdaagse niet alleen hen plezier geeft, maar dat ze daarmee ook anderen een plezier kunnen doen.

Beeldbepalend
Niels Botterblom, één van de lopers: ”We zochten een mooi doel in de regio. We komen als groep vrienden regelmatig in de Hazeburg waar ze het Molenbier voor Molen De Koe brouwen. Toen werd de link snel gelegd, de molen is zo’n belangrijk beeldbepalend element in Ermelo.”

Klinkervloer opknappen
Molenstichting De Koe is erg blij met de actie van de vier lopers. Samen met hen is een goede besteding voor de opbrengst afgesproken: “De klinkervloer binnenin de molen moet opgeknapt worden. Met de opbrengst kunnen we ervoor zorgen dat dit professioneel wordt aangepakt. Dan kan er ook in de Molenwinkel weer goed gewandeld worden”, aldus Aline Verhoef-Franken, voorzitter van de Molenstichting.

Iedereen kan de lopers sponsoren per kilometer. Daarmee krijgen zij en Molen De Koe een duwtje in de rug. Meer informatie is te vinden via de eigen actiepagina

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen