Cerise Jansen uit Ermelo nu trotse bezitter van de Gouden Beugel Award

Vanmiddag, vrijdag 24 maart, was het dan echt zover. Tijdens de voorjaarsvergadering van de de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO) mocht Cerise Jansen uit Ermelo de Gouden Beugel Award in ontvangst nemen.

Met fotoreeks

Cerise kreeg de Award uitgereikt door initiatiefnemer NVvO die haar werkstuk over de beugel als beste had uitverkoren.De uitreiking vond plaats in het prestigieuze Hilton Royal Parc in Soestduinen.

Met het hele gezin
De 11-jarige Cerise werd vergezeld door haar vader Maarten en moeder Talitha en broertjes Jens (9) en Niels (6) die ook door de NVvO waren uitgenodigd. Voordat de feestelijke uitreiking van de Gouden Beugel Award plaatsvond, genoot het hele gezin eerst van een uitgebreide lunch.

Beroemd
Heel bijzonder was de aanwezigheid van de orthodontist van Cerise, Lydia de Vries van Orthodontiepraktijk Putten. Zo kon ook zij meeluisteren naar hoe Cerise een stukje mocht voorlezen uit haar werkstuk. Natuurlijk had Cerise gekozen voor het hoofdstuk waarin zij tot in de detail haar eigen behandeling beschrijft. Cerise draagt namelijk zelf een beugel sinds de herfstvakantie vorig jaar. Haar ouders en broertjes die op de voorste rij zaten, toonden zich maar wat trots op hun beroemde dochter en grote zus. Ook het overige publiek reageerde erg enthousiast op de presentatie van Cerise.

Zelf orthodontist worden
Vervolgens maakte Cerise kennis met de diverse sponsoren en nam een kijkje bij de kraampjes van de bedrijvenmarkt. Vader Maarten: “Aangezien Cerise later graag zelf orthodontist wil worden, was dat geen enkel probleem voor haar.”

  • Klik HIER voor eerder berichtgeving.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen