Tweede speelfilm ’s Heeren Loo Ermelo gaat in première

Foto: Youtube

Op 27 oktober is de première van ´Het Geheim van de Koffer´ de tweede speelfilm van ’s Heeren Loo Ermelo. De film is een vervolg op ´Het Geheim van het Bos´ die begin 2013 in première ging.

´Het Geheim van de Koffer´ zit boordevol humor en spannende scènes. De acteurs en crew hebben alles uit de kast gehaald om de opnames van de film, voor en door cliënten, tot een goed einde te laten komen.

Resultaat mag er zijn
Persoonlijk begeleider Leo Tollenaar vertelt: “De eerste film was een fantastisch avontuur. Regelmatig hadden we het er over of hoorden we verhalen van mensen die van de film genoten. We kregen vragen of er een vervolg kwam. Manager Matthijs Tempelman benaderde mij eind vorig jaar of het niet fantastisch zou zijn om in het 125 jarig jubileumjaar nog een film te maken. Ik hoefde niet lang na te denken en het clubje (oud) collega’s kwam bij elkaar. Dit keer met doel, nog meer mensen mee te laten doen. We zijn druk geweest maar het resultaat mag er naar mijn bescheiden mening zijn.”

Wilt u alvast een voorproefje van de film? Bekijk dan de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=j8QjQMioUOE&app=desktop

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen