Willem Holtrop Hospice Ermelo zoekt nieuwe zorgvrijwilligers

Foto: willemholtrophospice.nl

Het Willem Holtrop Hospice in Ermelo heeft op dit moment plaats voor enkele nieuwe zorgvrijwilligers. Op 27 september gaat in het hospice de Basistraining Palliatieve Zorg van start. Als vrijwilligers zich nu aanmelden, kunnen ze direct hieraan meedoen!

Zorgvrijwilligers in het Willem Holtrop Hospice helpen, o.l.v. het verpleegkundige team, bij de zorg voor de bewoners. Zo assisteren zij bij de dagelijkse verzorging, hebben zij, bijvoorbeeld door het bieden van een luisterend oor, een ondersteunend contact met de bewoners en hun naasten en verzorgen zij de (warme) maaltijden. Ook licht-huishoudelijke taken horen er bij ons gewoon bij. Voor mensen die na de zomer op zoek zijn naar betekenisvol vrijwilligerswerk, is het nu een goed moment om hiermee te starten.

Wij zoeken nieuwe vrijwilligers die gericht zijn op samenwerking en graag in teamverband willen werken. Een goed invoelend vermogen is belangrijk; de zorg moet namelijk aansluiten bij de uiteenlopende achtergronden van de bewoners. Voor de continuïteit van de zorg is het daarnaast belangrijk dat vrijwilligers een dagdeel per week beschikbaar zijn.

Vrijwilligers kunnen in het Willem Holtrop Hospice rekenen op een gedegen inwerkprogramma en een uitgebreid trainingsprogramma. Nieuwe vrijwilligers worden gecoacht door ervaren vrijwilligers en er is professionele ondersteuning beschikbaar.

Meer informatie over de taken van de zorgvrijwilliger kunt u lezen op: http://willemholtrophospice.nl/willem-holtrop-hospice/vacatures

Voor telefonische informatie en/of aanmelding:
Henriëtte van Gils, Vrijwilligerscoördinator,
T.: (0341) 27 49 20,
M.: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen