Welke vrijwilliger wil dagje zeilen met Welzijn Ermelo?

Foto: ottenhome.nl

Welzijn Ermelo organiseert een dagje zeilen voor alle vrijwilligers in en uit Ermelo. Dus als u vrijwilliger bent en in Ermelo woont, of vrijwilligerswerk in Ermelo doet, dan kunt u zich aanmelden.

De zeildag vindt plaats op maandag 5 september. Er wordt gezeild met kleine zeilboten (16 kwadraats), met uiteraard een ervaren schipper aan boord. De boten worden ter beschikking gesteld door de firma Ottenhome bij de Zuwe in Kortenhoef.

Belangstellenden worden op 5 september om 9.00 uur verwacht bij Welzijn Ermelo, locatie Raadhuisplein 8 in Ermelo. Om ongeveer 17.30 uur zijn we weer terug in Ermelo. Wie wil, kan daarna nog aanschuiven bij een gezamenlijke maaltijd tegen een vergoeding van € 5,00. Aan het zeilen zelf zijn geen kosten verbonden.

We verzoeken je sportieve kleding te dragen of mee te brengen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan regen- c.q. zeilkleding (niet alleen handig bij regen maar ook bij opspattend water!) en aan een handdoek, droge set kleding, cap, zonnebril en zonnebrand. En ook niet onbelangrijk een lunchpakket. Er kunnen maximaal 30 personen mee.

  • U kunt zich aanmelden voor deze dag bij: Welzijn Ermelo, locatie Raadhuisplein 8 te Ermelo, tel. 0341-551678 of per mail: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen