Schilder ook mee op de Ermelosche Heide Ermelo

Foto: Eigen foto

Altijd al eens een schilderij willen maken van de bloeiende heide in de buurt van grazende schapen? Doe dan mee op zaterdag 3 september met het evenement ‘Schilderen op de Ermelosche Heide’.

Inschrijving is mogelijk voor alle leeftijden, amateurs en professionals en ook alle technieken mogen gebruikt worden. Vanaf de schaapskooi Ermelo wordt een route gemaakt over de heide, waarlangs kunstenaars zich kunnen opstellen en aan het werk gaan. Het publiek kan tussen 10.30-15.30 uur een kijkje komen nemen.

Alle technieken zijn toegestaan: een tekening, olieverfschilderij, aquarel of ook andere materialen mogen gebruikt worden. Als er uiteindelijk maar een creatief product ontstaat, dat de bloeiende heide van Ermelo verbeeldt of te maken heeft met de heide. Het publiek kan overdag wandelend een kijkje nemen tussen de kunstenaars. De kunstwerken worden aan het einde van de middag ingezameld in het bezoekerscentrum. Wie nog niet klaar is, kan het een week later inleveren. De werken worden gedurende de maand september op de zolderverdieping van in het bezoekerscentrum tentoongesteld.

Aanmelden
Het schilderevenement is bedoeld voor iedereen, jong en oud, beginner of gevorderde; vooral ook kinderen zijn van harte welkom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je schildersezel, tekenblok of doek en eventueel een stoeltje of kruk. Voor wie geen ezel heeft, zijn er plankjes met knijpers beschikbaar. Bij regen of storm gaat het festijn niet door.
Aanmelden is niet verplicht maar wel wenselijk. Dan weet de organisatie op hoeveel kunstenaars zij mag rekenen. Dit kan via [email protected]. Vermeld hierbij je naam en leeftijd.

Contactpersoon voor dit schilderevenement van Stichting Schapedrift is Jeanne Dijkstra, tel. 06-12394988.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen