Ook jij kan Maestro van Crescendo Ermelo worden!

Arie van Buuren, kandidaat in 2014.
Arie van Buuren, kandidaat in 2014.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Heeft u altijd al eens een orkest willen dirigeren? Dan is dit uw kans!

Op zaterdag 29 oktober 2016 vindt alweer de vierde editie plaats van het Maestro concert van Chr. Harmonie Crescendo. Naast 4 bekende Ermeloërs die hun dirigeerkwaliteiten zullen laten zien, is er dit jaar voor het eerst ook een ‘wildcard’ beschikbaar. Deze wordt vergeven aan de winnaar van de wildcard-competitie.

Hoe gaat dit in z’n werk? Geïnteresseerden kunnen zich vóór 30 juni a.s. aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected]. Als er zich meer dan 5 mensen aanmelden wordt er geloot. De 5 kandidaten krijgen ieder een eigen ‘Maestro van Crescendo’ Facebookpagina met als doel zoveel mogelijk likes te verzamelen. Degene met de meeste likes op 7 juli om 22.00 uur heeft gewonnen en mag het orkest tijdens het concert dirigeren en meedingen naar de felbegeerde titel ‘Maestro van Crescendo’.

De winnaar wordt op de Facebookpagina van Crescendo bekendgemaakt. Meld u dus snel aan voor deze unieke kans! NB. Kandidaten moeten in Ermelo wonen of een binding hebben met Ermelo, mogen geen ervaring hebben in dirigeren en muziek maken en moeten bereid zijn om tijd te steken in dirigeerlessen en oefenen. Twijfelt u? Stuur gerust een mailtje!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen