Negen Koninklijke lintjes uitgereikt in Ermelo

Burgemeester André Baars heeft vanmorgen, dinsdag 26 april,  in de theaterzaal van De Dialoog acht Ermeloers onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Eén Ermeloer wordt vanavond thuis verrast omdat deze van het vakantieadres terugkeert.

Met fotoreeks door Jan de Roo Fotografie

Traditioneel waren de lintjesdragers in spe met veel list en bedrog naar De Dialoog gelokt om verrast te worden in de theaterzaal die bomvol zat met familie en vrienden. Burgemeester André Baars spelde de volgende Ermeloers de versierselen op:

De heer C.W.M. Verheij 
De 77-jarige Ermeloer heeft zich onder meer zeer verdienstelijk gemaakt op kerkelijk gebied en bij Veluwe FM. Tot op heden zet Verheij zich muzikaal erg in voor een ander.

De heer H.J. van Bruggen
De heer van Bruggen (61) werd Koninklijk gewaardeerd om zijn waslijst aan vrijwillige betrokkenheid, zowel ten gunste van het bedrijfsleven, politiek als sociaal maatschappelijk.

Mevrouw L.W.G.Kroon-Boersma
De 68-jarige Ermelose was kerkelijk actief, is wijkhoofd en collectant voor de Hartstichting tot pastoraal medewerker bij de Gereformeerde kerk Ermelo.

Mevrouw J.S. Kleefman-Wind
De 70-jarige Ermelose vrouw zet zich vrijwillig in voor de Gereformeerde Kerk Ermelo, vrijwilliger bij de Voedselbank tot zeer betrokken bij weeksluitingen in verzorgingstehuizen.

Mevrouw M. van den Brom-Kok
De 67-jarige vrouw is vrijwilliger bij de Oranjevereniging en De Zonnebloem en was onder meer vrijwillig actief bij de Ermelose Zwemvereniging ZEW, Ook was zij mantelzorger voor haar broer.

Mevrouw T.B. van Dasler-Meijer
De 69-jarige vrouw is kerkelijk erg actief, bij Stichting Boeldag Comité Ermelo en Stichting Kringloopwinkel, gastvrouw bij Stichting Zorggroep Noordwest Veluwe tot voorleesvrijwilliger.

Mevrouw A.A. Koops-Trip
De 66-jarige Ermelose was medeoprichter en bestuurslid van de Wereldwinkel Ermelo, kerkelijk actief tot gastvrouw bij Inloophuis De Parasol.

Mevrouw A. Prins-Beere
De voormalige 66-jarige wijkverpleegkundige is vrijwilliger bij de Hulpgroep Ernstig zieken en Stervenden, was kerkelijk actief en bestuurslid en secretaris van de vereniging van Eigenaars van De Prinses.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen