Jan van Wilgenburg Ermelo genomineerd als Meest Markante Horecaondernemer

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

De jury van de Meest Markant verkiezing in Gelderland heeft vier horecaondernemers genomineerd voor de verkiezing van Meest Markante Horecaondernemer Gelderland 2016/2017. Dit zijn De Jan van Wilgenburg van biercafé de Hazeburg in Ermelo, de heer Gobel van restaurant ZafVino in Arnhem, de heer Domhof van de Timp in Zieuwent en de heer van Zijtveld van de Heikamp in Ruurlo.

Deze vier genomineerden dingen mee naar de begeerlijke titel.

De bedrijven worden de komende weken bezocht door de jury. De winnaar van de verkiezing wordt bekend gemaakt in juni 2016. Een van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer een vernieuwend en origineel concept heeft neergezet dat succes heeft. Op basis van de bezoeken en gesprekken wordt 1 kandidaat gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen