Repair Café feestelijk geopend in De Zaak van Ermelo

Foto: Eigen foto

Op dinsdag 26 januari is het Repair Café feestelijk onthaald in de Zaak van Ermelo. Vanaf heden kunnen inwoners van Ermelo ook hier, elke 4e dinsdag van de maand van 13:00 tot 16:00 uur, terecht voor kleine reparaties.

Initiatiefnemer Dirk Vuijk en vrijwilliger Ans Waarhuijs van het Repair Café mochten symbolisch een lint doorknippen. Maar omdat het Repair Café voor duurzaamheid en hergebruik staat, werden de eigenaar van de Zaak van Ermelo, Henk van Bruggen en kersverse directeur van Welzijn Ermelo, Jules Dutrieux, gevraagd om het lint vervolgens weer te repareren. ‘Weggooien? Mooi niet!’ luidt het motto dan ook.

Welzijn Ermelo faciliteert overigens al jaren het Repair Café. Elke 2e dinsdag van de maand vindt het Repair Café plaats op locatie Raadhuisplein 8, van 9:30 tot 12:00 uur. Hier zal het volgende Repair Café op 9 februari a.s. weer plaatsvinden. Inwoners van Ermelo kunnen dan gezamenlijk met een vrijwilliger hun kleine huishoudelijke apparaten, kleding en/of fiets laten repareren.

Banner Scheer en Foppen 4 2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen