UWOON opent nieuw wijkkantoor in Ermelo West

Foto: Eigen foto

Op dinsdag 16 februari zet buurtbeheerder Acca de Boer van UWOON de deuren van haar nieuwe wijkkantoor aan de Eksterstraat 106A open. Wijkbewoners en andere belangstellenden kunnen tussen 17.00 en 18.00 uur met haar kennismaken en met haar samenwerkingspartners van JOGG, het Sociaal Team en het Leefbaarheidsteam.

Voor de samenwerkende organisaties is het van belang om aanwezig en aanspreekbaar te zijn in de wijk. Via het nieuwe wijkkantoor zijn zij makkelijk toegankelijk voor buurtbewoners. Het ‘open huis’ op 16 februari geeft iedereen gelegenheid om, onder het genot van een hapje en drankje, een kijkje te nemen en meer te weten te komen over wat de buurtbeheerder en de medewerkers van JOGG, het Sociaal Team en het Leefbaarheidsteam kunnen betekenen.

Vaste spreekuurtijden
Huurders van UWOON, maar natuurlijk ook de andere buurtbewoners kunnen het hele jaar door terecht in het wijkkantoor met vragen, ideeën en opmerkingen. De samenwerkingspartners zijn vanaf 17 februari te vinden op vaste spreekuurtijden:

  • Iedere maandag 9.00 – 11.00 uur
    Sociaal Team: Mireille Heemskerk (sociaal werker), Marjan Lieman (klantmanager)
  • Iedere dinsdag en donderdag 9.00 – 10.00 uur
    Leefbaarheidsteam: Acca de Boer (buurtbeheerder UWOON)
  • Iedere donderdag 9.00 – 10.00 uur
    Leefbaarheidsteam: Henk Druijff (wijkagent)
  • Elke 2e donderdag van de maand 9.00 – 10.00 uur
    Leefbaarheidsteam: Mireille Heemskerk (sociaal werker)
  • Elke 3e donderdag van de maand 9.00 – 10.00 uur
    Leefbaarheidsteam: Joop van der Borg (regisseur wijkaanpak Gemeente Ermelo)
  • Elke 4e donderdag van de maand 9.00 – 10.00 uur
    Leefbaarheidsteam: Jolanda Molemaker (opbouwwerker)

Fabian Hemmers en Monique Mennen van het JOGGlike Ermeloteam en hun stagiairs Stephanie van Diepen en Rick Severein hebben geen vaste spreekuurtijden, maar zijn op maandag en dinsdag regelmatig in het wijkkantoor te vinden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen