Wie wil een lammetje adopteren van Schaapskooi Ermelo?

Foto: Archief Ermelonext.nl

Adopteer een lammetje van de Ermelose kudde adopteren zodat Stichting Schapedrift, de schaapskudde en kooi behouden blijft voor Ermelo. Die oproep doet Stichting Schapedrift.

Daarvoor heeft de stichting een heus lammetjesadoptieplan in het leven geroepen.

Adopteren kan kan vanaf eind januari tot april. De meeste lammetjes worden in februari geboren. Adoptie van een lammetje kost 20 euro, voor meerdere kinderen in een gezin geldt een staffel. Het gaat om een symbolische adoptie, dus niet gekoppeld aan een bepaald lammetje. Een kind dat een lammetje adopteert krijgt een schapenknuffeltje en mag een naam bedenken voor een lammetje. De namen worden op kleurplaten aan een slinger in het bezoekerscentrum tentoongesteld.

Ook wordt een groepsfoto gemaakt van de ‘adoptieouders’. De actie geldt tot en met maart, want daarna zijn de lammetjes al groot. Wie adopteert, profiteert in 2016 van de voordelen van het donateurschap van Stichting Schapedrift en mag bij voorbeeld gratis mee met de excursies van de schaapskooi.

Aanmelden is vanaf eind januari mogelijk tijdens de openingsuren in het bezoekerscentrum op de Ermelosche Heide bij de schaapskooi aan de Postweg. De schaapskooi is bereikbaar via de Drieërweg te Ermelo. Meer informatie is te lezen op www.schapedrift.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen