Crescendo Ermelo maakt indruk met nieuwjaarsconcert

Foto: Judith Oordt

Zaterdag 9 januari gaf Christelijke Harmonie Crescendo Ermelo haar traditionele Nieuwjaarsconcert onder leiding van dirigent Ronald Slager. Het was een afwisselende avond die in het teken stond van muziek en nieuwjaarswensen.

Poco Crescendo, het opleidingsorkest onder leiding van Hilda Versluis, opende de avond. De muzikale toon van de avond was gezet en met een afwisselend programma wist Poco de aandacht van het publiek van begin tot einde vast te houden. Daarna was het de beurt aan het grote orkest met een repertoire waarin pop- en filmmuziek centraal stonden.

De winnaar van het afgelopen Maestroconcert van Crescendo, Sjaak Teuwissen, mocht nog eenmaal het orkest dirigeren tijdens Englishman in New York van Sting. Ook zangeres Marjolein Kloet die het orkest versterkte tijdens het Maestroconcert, mocht wederom haar grote talent laten horen. Met Gabriella’s Sang wist ze met het orkest het publiek tot tranen te roeren.

Verder werd de nieuwe huisstijl van Crescendo gepresenteerd. Vanaf nu zullen er bij buitenconcerten polo’s gedragen worden in deze stijl, die komend jaar ook op de website en social media zal worden doorgevoerd. Verder werden twee leden in het zonnetje vanwege hun 25-jarig jubileum als muzikant. Het concert werd traditioneel afgesloten met de Radetzky Mars en daarna was er tijd voor het uitwisselen van nieuwjaarswensen. Crescendo kijkt terug op een zeer geslaagde avond en bedankt haar sponsoren, leden van de Club van 100, donateurs en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het concert!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen