UWOON viert afronding tweede fase Trefpunt

Foto: Tijmen Kroon, Moniek van Balen en wethouder Jan van den Bosch.

UWOON rondde met de realisatie van 22 koopwoningen en de inrichting van het terrein de tweede fase van Het Trefpunt af. Dat werd dinsdag 9 juni gevierd met de onthulling van een bankje in het hart van de nieuwe uitbreiding van de wijk.

Wethouder Jan van den Bosch onthulde het cadeau van de gemeente Ermelo en UWOON samen met Moniek van Balen, directeur – bestuurder van de woningcorporatie en Tijmen Kroon, voorzitter van huurderorganisatie De Groene Draad.

Het Trefpunt, aan de noordzijde van Ermelo, kenmerkt zich door kronkelende, halfverharde wegen en afgeronde erfafscheidingen die het gevoel van landelijk wonen versterken. De aanwezigheid van het bos, de natuur, vormde bij de ontwikkeling van de plannen de belangrijkste inspiratiebron. De tweede fase van het fraaie plan omvat in totaal 50 koopwoningen en 10 huurwoningen.

De wijk Het Trefpunt wordt in verschillende fasen ontwikkeld. Fase 2 is nu helemaal afgerond. Het eerste deel van fase 1 – 35 koopwoningen – werd al in 2013 opgeleverd. In die fase komen nog 10 woningen, waarvan op dit moment nog een enkele woning te koop is. Op korte termijn start ook de verkoop van fase 3. In die fase komen koopwoningen en een aantal huurwoningen. De laatste fase en daarmee voor woningzoekenden de laatste kans op een nieuwe woning in een ruim en speels opgezette woonwijk, met een karakteristieke omgeving. Als alles volgens planning verloopt, is het gehele project in 2016 afgerond.

Banner Van Panhuis Bouw 300x125

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen