Alles uit de kast voor titel Miss Teen of Gelderland

Foto: Eigen foto

Terwijl de 20-jarige Anouk Smith uit Ermelo een gooi doet naar de titel van Miss Beauty of Gelderland, heeft Merisa Smrkovic er alles voor over gekroond te worden tot Miss Teen of Gelderland. De twee missverkiezingen vinden op dezelfde dag plaats, namelijk op zaterdag 4 juli in De Laak in Nijkerkerveen.

Gekroond worden tot Miss Teen of Gelderland is immers een opstapje naar Miss Teen of the Netherlands-verkiezing, en wie weet wat voor een mooie toekomst er vervolgens voor de 17-jarige Merisa uit Elst in het verschiet ligt. De finalisten mogen hun complete netwerk inzetten om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Die beïnvloeden de einduitslag namelijk voor 30 procent, verder is het aan de vakjury.

Merisa benaderde daarom via Anouk Ermelo.nieuws.nl om een bericht te plaatsen met de het beleefde verzoek of zoveel mogelijk mensen op haar willen stemmen. Bij deze Merisa, en veel succes toegewenst!

Een bladzijde uit haar dagboek over de Miss Teen of Gelderland-verkiezingen:

Berg en Dal 19-04-2015: vandaag is de casting dag van de miss verkiezingen achter de rug. Hierbij zal ik mijn ervaringen over deze geweldige dag met jullie delen.

Toen ik bij het hotel aankwam, besefte ik nog niet dat het allemaal ‘daadwerkelijk’ ging gebeuren ( de casting). Totdat ik een bord bij de ingang zag staan met daarop de tekst : ‘Miss Teen of Gelderland’. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik was erg blij, dat ik hieraan mocht deelnemen.

We werden naar binnen begeleid door Bjorn van Schomberg. In de kleedkamer kwam ik hele aardige meiden tegen! We gingen al snel met elkaar praten en iedereen had al gauw een klik met elkaar. Iedereen was erg aardig. De jury leden stelden je erg op je gemak.

We hebben in totaal drie rondes gehad, waarbij er uiteindelijk veel meiden afvielen. Van de 148 meiden werden er in totaal 30 finalisten gekozen. 15 finalisten voor de categorie boven de 20 jaar, deze worden benoemd als ‘Miss Beauty of Gelderland’ en 15 finalisten onder de 20 jaar oud, genaamd ‘Miss Teen of Gelderland’

Toen de finalisten werden gekozen, zag ik dat mijn zusje al snel door was, hierdoor dacht ik dat ik geen kans meer maakte. Opeens werd mijn nummer opgeroepen , ik kon niet geloven wat ik hoorde! Ik was zo blij ! (Zie foto)

Als afsluiting gingen we met alle finalisten een groepsfoto maken en een aparte portret foto voor de voting. We kregen ook een contract! Het was dus een geweldige dag om niet te vergeten.

Om alvast een goede start voor de finale te maken, kunnen mensen op mij stemmen door ‘Poll Gelderland Merisa’ te sms’n naar: 3010. (Dit kan eventueel meerdere keren)

Ik bedank iedereen alvast voor alle hulp en steun.

Banner S en F week 9 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen