DVS’33 houdt Koningsspelen voor basisscholen

Foto: DVS'33

DVS’33 Ermelo organiseert morgen, vrijdag 24 april, Koningsspelen voor ongeveer 350 kinderen van de Margrietschool en de Klokbeker. Combinatiefunctionaris Frank Smeding heeft samen met vele vrijwilligers een sportieve dag georganiseerd.

In de ochtend komen de kinderen van de groepen 3 en 4 na het Koningsontbijt , naar het sportpark van DVS’33 om daar maar liefst 23 verschillende spelletjes te spelen. Sommigen zijn voetbal gerelateerd , maar sommigen ook niet, er is voor iedereen wat wils. Na afloop krijgen alle kinderen een diploma.

In de middag is het de beurt aan de groepen 5 tot en met 8. Zij spelen een gemengd voetbaltoernooi waarbij het plezier voorop staat. Ieder team van 7 personen speelt een aantal wedstrijden tegen andere teams. Alle kinderen kunnen een mooie oorkonde tegemoet zien.

Het ochtendprogramma begint rond half tien en duurt tot 12.00 uur. ’s Middags start het toernooi om half twee en is het om half vier afgelopen. Ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom!

Banner Knipsalon van Willigen 300x250

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen