Drie Ermelose sites gaan samenwerken

Foto: Marielle Boerman

Ermelo.Nieuws.nl, Ermelo.Allesvan.nl en ErmeloNext.nl slaan de handen ineen!

Ermeloesje.nl is volwassen geworden en gaat vanaf vandaag verder onder de naam www.ErmeloNext.nl. Maar dat is niet het enige nieuws van vandaag. De drie Ermelose nieuwssites Ermelo.Nieuws.nl, Ermelo.Allesvan.nl en ErmeloNext.nl gaan namelijk vanaf vandaag ook intensief met elkaar samenwerken.

“Samen zijn we meer dan drie keer één”, zeggen de journalisten Grietje-Akke de Haas van Ermelo.Nieuws.nl , Arjan Berends van Ermelo.Allesvan.nl en Jeanne Dijkstra van ErmeloNext.nl. De samenwerking biedt niet alleen voordelen voor de journalisten van de drie sites, maar ook voor de lezers en niet in de laatste plaats de adverteerders. Want adverteren wordt extra aantrekkelijk doordat de klant kan doorplaatsen op drie sites tegelijk, tegen een gunstig tarief. De lezers hoeven voor het meeste algemene nieuws voortaan niet meer op drie verschillende sites te kijken en, in plaats van elkaar te beconcurreren, profiteren de journalisten juist van elkaars ervaring en netwerk en hoeven zij niet meer allen tegelijk op een plaats te zijn. Allemaal voordelen dus voor alle partijen.

Eigenheid
Aan de andere kant zullen de drie nieuwssites ook hun eigenheid bewaken. Zo richt Ermelo.Allesvan.nl van zich met name op het vindbaar maken van bedrijven, richt Ermelo.Nieuws.nl zich op sport en het algemene actuele lokale nieuws en wil ErmeloNext.nl zich meer gaan richten op politiek, actualiteiten en opinie. Zo houden de drie sites dus hun eigen kenmerken en bewaren zij hun eigenheid. “En werken we samen waar dat kan”, aldus de drie journalisten.

Feest
Alle reden om de sites goed in de gaten te houden, want binnenkort wordt de samenwerking feestelijk ingeluid met een nieuwsparty. Waar? Dat wordt spoedig bekend gemaakt. Zeker is dat de drie nieuwssites onder de naam ‘rondreizend nieuwscafé’ de horecagelegenheden in Ermelo allemaal zullen aandoen om hun relaties en geïnteresseerde lezers een leuke avond te bezorgen.

[adrotate banner=”23″]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden