Bespaar geld met LETS ruildiensten

Foto: LETS Ermelo

Bij LETS Ermelo verdien je punten door iets voor een ander lid te doen waar jij goed in bent.

Word daarom lid van deze vereniging en dan kun je aan de slag. Jij doet iets waar je goed in bent voor een ander lid (bijvoorbeeld een klusje in huis) en daar krijg je een aantal punten voor. Die punten kun je weer inleveren bij en ander lid waar jij een dienst van afneemt: kleding verstellen, ramen lappen, huisdieren verzorgen bij afwezigheid of ziekte, een lekkere maaltijd koken, was wegstrijken, of iets anders. Kortom klusjes waar jij minder goed in bent/geen zin in hebt om het zelf te doen.

Naast deze ruildiensten is het sociale aspect ook belangrijk binnen de LETS. Daarom is er elk jaar een paar keer een KLETS-Café, waar een lid zijn of haar kennis deelt, en er gezellig wordt gekletst. Woensdag 14 januari is Henk Boogaard te gast met zijn liedjes over groenten en andere smakelijke en vermakelijke zaken.

Het Klets-Café start om 20.00 uur in gebouw Pinel aan het Raadhuisplein 8-10, inloop vanaf 19.30 uur. Nieuwsgierig geworden en nog geen lid? WELKOM! Kom kennismaken en sfeer proeven en besluit om lid te worden. Ook als je interesse hebt om -eventueel- lid te worden en deze avond niet kunt bezoeken, kun je contact opnemen via www.letsermelo.nl en [email protected] of bellen met 06-11096024.

[adrotate banner=”8″]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen