Jan & Stief van Panhuis Ermelo blijven no nonsense bouwers op sokken

Ondanks het succes van het betrekkelijk jonge aannemersbedrijf blijven eigenaren Jan en Stief er heel gewoon onder.Wie de broers opzoekt in hun ruime en luxe kantoor aan het Jagerserf 30 treft geen mannen met ‘directeur-maniertjes’ aan. Geen maatpak met dito stropdas – Ik heb er niet eens één – maar beide makkelijk gekleed in spijkerbroek én op sokken. Een hartelijke sfeer en benadering die zonder meer recht doet aan hun no-nonsense mentaliteit waar het aannemersbedrijf S & J van Panhuis zo om wordt gewaardeerd. Een allround bouwer bovendien die nieuw- en verbouw van woningen en garages, bedrijfspanden, bedrijfshallen en agrarische bouwwerken realiseert.

Nog harder werken
Op een no-nonsense manier wordt ook de schouders onder de crisis gezet die de bouwsector al een tijd teistert. Aan de hoeveelheid opdrachten merkt het aannemersbedrijf het niet, maar wel aan de prijzen als gevolg van de huidige markt. “Dan is het een kwestie van scherper inkopen, iets minder winst accepteren en nog harder werken”, merken Jan (37) en Stief (34) nuchter op.
Jan en Stief zijn aannemersbedrijf S & J van Panhuis gestart in 2002. Onder ‘een baas werken’ was namelijk niet aan de broers besteed. Daarvoor waren ze een bepaalde vrijheid gewend in de periode dat ze samen met hun vader Jan een vof vormden. Vader Jan had namelijk een metselbedrijf waar Jan en Stief meewerkten, om in de avonduren te blokken voor de diploma’s in de bouw.
Het eerste onderdak van aannemersbedrijf S & J van Panhuis was een boerenschuur aan de Nijkerkerweg. Binnen twee jaar konden Stief en Jan een arbeidskracht aannemen omdat de orderportefeuille van het aannemersbedrijf groeide. Met tussentijds nog een verhuizing van het bedrijf een paar honderd meter verderop, is S & J van Panhuis sinds zes jaar gevestigd in een gloednieuw en ruim onderkomen aan het Jagerserf 30 op industrieterrein Veldzicht. 
Uitgegroeid tot marktspeler
In de de afgelopen 12 jaar is S & J van Panhuis uitgegroeid tot een marktspeler in Ermelo en omgeving met 11 man personeel en Ria op de administratie. Hoewel Jan en Stief niet meer meelopen op de bouw staat evenwel het contact met de klant voorop, door zelf de klus aan te nemen en die te begeleiden. Eén van de hoogtepunten in de jonge geschiedenis van het aannemersbedrijf was de uitverkiezing ‘Dé Jonge Ermelose Ondernemers/Onderneming’ van het jaar in 2013. Een titel waar Jan en Stief terecht trots op zijn. Ook de dit jaar ontvangen Graydon Financieel Gezond Award siert prominent ‘de prijzenkast’. Het bewijs immers dat aannemersbedrijf S & J van Panhuis financieel kerngezond is.
Neem voor een indruk van de activiteiten van S & J van Panhuis voor een kijkje op de website van het aannemersbedrijf.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen