Rode Kruis Ermelo zet vrijwilligers in de bloemetjes

Foto:

De dames Janny  Hofsink, Eef  Koopmans en Marry Bontan ontvangen een oorkonde en bijbehorende speld omdat 30 jaar vrijwilliger zijn bij het Rode Kruis Ermelo. 

Tijdens de contactmorgen van de werkgroep Sociale Hulp Nationaal van Rode Kruis Ermelo zijn vier vrijwilligers gehuldigd, omdat zij zich vele jaren hebben ingezet voor ouderen en gehandicapten. 
De dames Janny  Hofsink, Eef Koopmans en Marry Bontan ontvingen een oorkonde en bijbehorende speld omdat ze dit jaar 30 jaar vrijwilliger zijn bij het Rode Kruis Ermelo. Mevrouw Marry Mensink ontving deze oorkonde en speld voor 10 jaar vrijwilliger. Door de voorzitter van de afdeling Ermelo, de heer Willem Buijtenhuijs werden de jubilarissen toegesproken, waarna ze nog een mooi boeket in de kleuren van het Rode Kruis ontvingen.
 
Janny Hofsink heeft zich al die  jaren ingezet als vrijwilliger op de vrijdaggroep in de Baanveger. Hier komen deelnemers niet alleen bijeen voor creatieve  bezigheden, maar  ook voor de gezelligheid. Ze heeft tot enkele jaren geleden meegedacht in de werkgroep, waarbij ze  de kraamverkopen van de gehandwerkte spullen regelde en vaak achter de kraam te vinden was. Gelukkig blijft ze nog beschikbaar als vrijwilliger.
Marry Bontan is vrijwilliger bij een groep met deelnemers en wel op de dinsdagmorgen in de Baanveger. Vaak heeft ze deelnemers thuis bezocht. Je kunt  altijd  een beroep op haar doen en gelukkig blijft ook zij nog meewerken.
Eef Koopmans  staat bekend als de vrijwilliger van het kaarten maken. Zeer veel kaarten zijn onder haar leiding gemaakt op de dinsdagmiddaggroep in de Orangerie. Ook heeft ze  zich jaren ingezet binnen de werkgroep, in het magazijn van de handwerkspullen en bij de kraamverkopen. Ze heeft besloten om te stoppen als vrijwilliger. We danken haar voor al haar inzet!
Marry Mensink bezoekt vooral mensen thuis. Met haar opgewekte karakter bezorgt ze deelnemers gezellige uurtjes als ze op bezoek komt of met ze er op uit gaat.
Het Rode Kruis is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, voor in het bestuur of voor de verschillende andere initiatieven. Mocht u interesse hebben en willen weten wat het Rode Kruis u allemaal kan bieden; neemt u dan contact op voorzitter Wim Buijtenhuijs ([email protected]), telefoonnummer 0341-553166
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen