Burgemeester André Baars neemt de eerste Ermelo Bruist-flyer in ontvangst

Foto:

De flyer moet nog meer toeristen en dagjesmensen ‘lokken’ naar het centrum van Ermelo.

Op een zonovergoten terras van camping De Kriemelberg nam Burgemeester André Baars het eerste exemplaar van de Ermelo-flyer Ermelo Bruist in ontvangst. Dit meldt het Centrummanagement Ermelo op haar website
De Ermelo-flyer is een initiatief van het Centrummanagement Ermelo en heeft als doel de toeristen en dagjesmensen te verleiden een bezoek te brengen aan het Ermelose centrum.”Maar” zo zei Centrummanager Joost Bleijie, “het is niet de flyer van het Centrummanagement, het is de flyer van het dorp! Van ons allemaal dus! Dorpspromotie kan alleen slagen als alle Ermelose partners er de schouders onder willen zetten.” Om te benadrukken dat samenwerken cruciaal is, werd de folder ook uitgereikt aan Tineke van Wilgenburg (horeca), Annette Redschaad (Veron) en Renee de Graaf (OVE).
Oorlog ontketenen
In de folder is kort de nodige informatie over Ermelo opgenomen. Het evenementenprogramma voor 2014, het winkelgebied. de bezienswaardigheden, het horecagebied, de culturele trekkers en een stukje historie, ze komen allen aan bod. “En een plattegrondje natuurlijk, met daarop aangegeven de parkeerplekken die Ermelo rijk is. Parkeerplaatsen die in tegenstelling tot andere gemeenten in de omgeving ook nog altijd gratis zijn” zegt Bleijie met een knipoog naar Harderwijk. “Niet om een oorlog te ontketenen zoals De Stentor schreef, maar gewoon om te vertellen waar de parkeerplaatsen te vinden zijn. Dat is naar onwetende bezoekers wel zo gastvrij.”
Dorpspromotiecampagne
De Ermelo-flyer is de opmaat voor een grote dorpspromotiecampagne in 2015. “Met een zo breed mogelijke afspiegeling van het dorp willen we in het najaar gaan nadenken over de vraag wat Ermelo precies is? Wat is het imago en wat zijn unieke Ermelose kenmerken. Gelukkig is er het nodige voorwerk gedaan en kunnen we doorborduren op het gedane werk van anderen.” Bleijie wijst met name naar de VVV en de BKE. “Er ligt al een richting. Wij gaan graag verder op dezelfde weg met als doel om op 1 mei 2015 een tastbare dorpspromotiecampagne te hebben die bewoners en bezoekers zal aanspreken. Een campagne die het verhaal over Ermelo vertelt en die bewoners uit het dorp en uit de regio zal prikkelen om Ermelo te bezoeken en die de verblijfstoeristen wijst op het feit dat het bezoeken van Ermelo meer dan de moeite waard is.”
Bekijk HIER de Ermelo-flyer Ermelo Bruist. Wilt u meer informatie over de flyer, dorpspromotie 2015 of het Centrummanagement, stuur dan een mail naar [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen