VMTC-Motary oerend hard van start voor tienermoeders in Congo

Huisfotograaf Piethein schiet sfeervolle fotoreportage van de enthousiaste deelnemers.

Vanochtend startte voor de 23e keer de Internationale VMTC-Motary. Dit jaarlijkse evenement wordt verzorgd door de Veluwse Motor Tour Club en de Rotary afdeling Ermelo-Putten onder auspiciën van de stichting VMTC-Motary. 
Piethein spreekt van een indrukwekkend jaarlijks evenement. “En alles voor het goede doel! De 23e editie kent een grote opkomst van vele motorrijders uit heel Nederland en naaste omgeving. De organisatie maakt van dit mooie evenement een bijna onvergetelijk jaarlijks festijn voor toeschouwers en enthousiaste deelnemers! De route van ongeveer 400 kilometer toert deze keer door de provincie Overijssel, met een mooi overstapje net over de grens naar het Grafschaft Bentheim.”
Alle ogen zijn gericht op de bekendmaking van de eindopbrengst. “Vorig jaar heeft dit evenement 14.000 euro opgebracht voor het ‘Better Brace-project’ dat er voor zorgt dat kinderen met polio in Etiopië aan beenbeugels, bijpassende schoenen en loopkrukken worden geholpen.
Dit jaar rijdt de VMTC-Motary voor de Stichting Etike die zich inzet voor tienermoeders in Congo. Jonge meisjes van 12 tot en met 18 jaar die ongewenst zwanger zijn geraakt in dat deel van Afrika, krijgen hierdoor een prachtige kans op een mooie en eerlijke toekomst”, aldus Piethein.
gallery
1633
VMTC-Motary oerend hard van start
Huisfotograaf Piethein schiet sfeervolle fotoreportage van de enthousiaste deelnemers. Vanochtend startte voor de 23e keer
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20140614/vmtc-motary-oerend-hard-van-start-voor-tienermoeders-in-congo/
2014-06-14T12:56:55+00:00
https://ermelo.nieuws.nl/media/sites/109/2014/06/j9rploiapp3nmn6mno91ym8eq-24en-vmtc-9.jpg
Nieuws