Ermeloer Raymond Voskes gaat de strijd aan tegen Multiple Sclerose

Foto:

Hij maakt deel uit van van team Retourion voor Klimmen tegen MS.

Op 9 juni verleggen 800 mensen niet alleen hun grenzen op de flanken van de Mont Ventoux, maar gaan ze ook de strijd aan met Multiple Sclerose. De 14 deelnemers van team Retourion voor Klimmen tegen MS, waaronder Raymond Voskes komt uit Ermelo, verleggen niet alleen hun grenzen op de flanken van de Mont Ventoux, maar gaan ze ook de strijd aan tegen Multiple Sclerose. 
Deze chronische ziekte, die het zenuwstelstel aantast, zorgt bij patiënten voor neurologische stoornissen, die zich uiten in bijvoorbeeld krachtsvermindering, invaliditeit en vermoeidheid. Er wordt veel onderzoek gedaan naar het ontstaan en de behandeling van MS. Daarnaast is er veel aandacht voor begeleiding. Maar een medicijn dat de ziekte kan voorkomen of stoppen is er nog niet. Hiervoor is geld nodig, veel geld en het initiatief Klimmen tegen MS verbindt mensen op een sportieve manier om gezamenlijk een bijdrage te leveren in de strijd tegen MS. Alle sponsorgelden van Klimmen tegen MS 2014 gaan rechtstreeks naar het Nationaal MS Fonds. 
Geeft u het team een extra zet in de rug? Steun team Retourion via de website van Klimmen tegen MS. Zie ook de speciale Facebook pagina www.facebook.com/retourion.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen