Russssst ervaren met zwoele sound van concert in Lukaskerk Ermelo

Het Matinee-concert scoorde vanmiddag volle bak. Huisfotograaf Piethein was erbij.

Hoewel het bijna voorjaar is, werd het concert met het thema ‘Winter Romantiek’ niettemin warm ontvangen door het publiek. Want gaan bij vrijwel niet iedereen de wangen gloeien als werken van componisten uit de Romantiek worden uitgevoerd.
Lilian van de Kraats (piano) , Erik Bleijenberg (klarinet) en Dorothea Bleijenberg (piano) hadden in navolging van hun eerste concert in maart 2006, opnieuw een prachtig programma samengesteld voor een heerlijke middag vol muziek. Wat een groot succes bleek mede dankzij de fantastische akoestiek van de Lukaskerk.
Naast hun medewerking was tet toneel ook voor sopraan Jolly Valstar en tenor Adri van der Weyde die werken uitvoerden van Louis Spohr, Conrad Kreutzer, Franz Lachner en Franz Schubert, de toonaangevende componisten van de negentiende eeuw.
De musici hielden in maart 2006  voor het eerst een concert in de Lukaskerk, die tot de laatste stoel was bezet. Op veler verzoek vond vandaag de tweede editie plaats, die naar wordt gehoopt spoedig een vervolg krijgt.
Zie voor een indruk van het concert de fotoreeks van Piethein.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen