Fête de la Musique grootser dan ooit

Foto:

Centrum Ermelo zindert van variëteit aan optredens én een kunst- en streekmarkt.

De voorbereidingen voor het Fête de la Musique op zaterdag 21 juni zijn al een aantal maanden in volle gang. Dit meldt Stichting Ermelose Muziekfeesten in een persbericht.
Ondertussen zijn er rond de 35 aanmeldingen, een veelbelovend aantal! Daarnaast breidt het evenement zich dit jaar weer een klein beetje uit met een kunstmarkt als nieuw initiatief.  
De diversiteit van de aanmeldingen is dit jaar groot. Van koren tot bands en van dichters tot soloartiesten, alles is van de partij. Tevens zullen er, net als bij de vorige editie, verschillende organisten samenwerken tijdens het orgelfestival in de Lukaskerk. 
Kunst- en streekmarkt
Het evenement breidt dit jaar uit met een kunstmarkt. De organisatie vertelt: “We zijn erg enthousiast over de kunstmarkt die voor het eerst wordt gehouden op het plein naast de Rabobank. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen om dit tot een succes te maken. Meer informatie over dit nieuwe initiatief volgt snel!” 
Tevens wordt er tijdens het Fête de la Musique een streekmarkt georganiseerd door Streek Evenementen uit Heerde. Tussen de optredens door kunnen de bezoekers dus genieten van een grote diversiteit aan kraampjes en verkoopwaar.
Gratis optreden
De inschrijving voor het evenement is op dit moment in volle gang. Iedereen die een gratis muziek-, zang- of dansoptreden wil verzorgen kan zich nog steeds aanmelden via de website www.ermelosemuziekfeesten.nl. Ook kleinere podiumkunsten zoals cabaret, toneel, vertellers en dichters zijn van harte welkom om zich aan te melden! 
Meld je aan als vrijwilliger
De organisatie van het Fête de la Musique bestaat uit zeven enthousiaste mensen die op vrijwillige basis vorm geven aan het evenement. Extra vrijwilligers zijn natuurlijk altijd welkom, zowel voor de voorbereidingen als op de dag zelf! Wil jij je ook graag inzetten om het Fête de la Musique tot een succes te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger via [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen